INGYENES KISZÁLLÍTÁS GÖDÖLLŐN ÉS KÖRNYÉKÉN

Kauciót nem kérünk !

Takarítógép

Takarítógép kölcsönzés

Minőségi gépek - jelentős megtakarítás

Takarítógép kölcsönzés szolgáltatásunkat háztartások részére indítottuk el. Célunk, hogy elérhető áron olyan minőségi gépeket kínáljunk, amelyeket egy háztartásban évente csupán néhány alkalommal használnának, viszont egy nagytakarításnál jelentős időt, pénzt és energiát takarítanak meg. Fontos szempont lehet még, hogy nem kell költeni javításra, karbantartásra és a tárolást sem kell megoldani.

KARCHER gépeinket több éves a takarítás terén szerzett tapasztalatainkkal kiegészítve ajánljuk Önöknek. Olyan takarítógépeket ajánlunk, amelyek könnyen kezelhetők, hatékonyak és jól használhatók akár egy kisebb háztartásban is. Kínálatunkban talál nagyteljesítményű és antiallergén porszívót, gőztisztítót valamint szőnyeg- és kárpittisztító-gépeket.

Takarítógép kölcsönzés esetén:

  • gépeinket ki- és elszállítjuk,
  • megtanítjuk használatukat,
  • kauciót nem kérünk.

Ön minden esetben egy tiszta, karbantartott , kifogástalanul működő gépet kap kézhez magyar nyelvű használati útmutatóval.

Gödöllőn és 15 km-es vonzáskörzetében a szállítás ingyenes, az ezen kívül eső területeken a Kiszállítás menüpontban felsorolt árak érvényesek.

Gépek és árak →

ÖKO Takarítás - Iroda takarítás - Lakástakarítás - Felújítás utáni takarítás - Takarítógép kölcsönzés

2010-2019 © Green and Pure Kft.
Pest Megye Budapest Gödöllő Veresegyház Hatvan Dunakeszi Göd Vác Szentendre Pécel Gyöngyös Budaörs Monor
Created by Deeves Creative