INGYENES KISZÁLLÍTÁS GÖDÖLLŐN ÉS KÖRNYÉKÉN

Kauciót nem kérünk !

Takarítógép

Takarítógép kölcsönzés

Minőségi gépek - jelentős megtakarítás

Takarítógép kölcsönzés szolgáltatásunkat háztartások részére indítottuk el. Célunk, hogy elérhető áron olyan minőségi gépeket kínáljunk, amelyeket egy háztartásban évente csupán néhány alkalommal használnának, viszont egy nagytakarításnál jelentős időt, pénzt és energiát takarítanak meg. Fontos szempont lehet még, hogy nem kell költeni javításra, karbantartásra és a tárolást sem kell megoldani.

KARCHER gépeinket több éves a takarítás terén szerzett tapasztalatainkkal kiegészítve ajánljuk Önöknek. Olyan takarítógépeket ajánlunk, amelyek könnyen kezelhetők, hatékonyak és jól használhatók akár egy kisebb háztartásban is. Kínálatunkban talál nagyteljesítményű és antiallergén porszívót, gőztisztítót valamint szőnyeg- és kárpittisztító-gépeket.

Takarítógép kölcsönzés esetén:

  • gépeinket ki- és elszállítjuk,
  • megtanítjuk használatukat,
  • kauciót nem kérünk.

Ön minden esetben egy tiszta, karbantartott , kifogástalanul működő gépet kap kézhez magyar nyelvű használati útmutatóval.

Gödöllőn és 15 km-es vonzáskörzetében a szállítás ingyenes, az ezen kívül eső területeken a Kiszállítás menüpontban felsorolt árak érvényesek.

Gépek és árak →

Takarítógép kölcsönzés

Milyen esetekben ajánlott a takarítógép kölcsönzés?

Konkrét példákkal mutatjuk be, miért érdemes bizonyos dolgok tisztítását géppel végezni, és hogy miért szerencsésebb ezeket a gépeket megvétel helyett inkább kölcsönözni. Noha mindenkinek vannak különféle házi praktikái, tény, hogy ezek nem mindig válnak be, vagy rengeteg időt visz el a kivitelezésük. A prémiumminőségű takarítógépekkel azonban makulátlan tisztaságot varázsolhatunk egész otthonunkban a nappalitól kezdve a fürdőszobán át a konyháig, hiszen a makacs, sok esetben eltávolíthatatlannak tűnő foltokkal, szennyeződésekkel is megbirkóznak.

Hagyományos és speciális takarítógép kölcsönzés

  • Hagyományos gépek bemutatására vegyük példának a szőnyegeket, amik minden otthonban megtalálhatók. Számos olyan eset van, amikor a kézi tisztítás nem hoz megfelelő eredményt, és a legnagyobb igyekezetünk ellenére is benne marad a szőnyegben kosz, a sár, a folt, és úgy általában is „használt” benyomást kelt. A hagyományos porszívózás csak a mindennapos, felületes takarításban segít, a mélyebb és alaposabb tisztításhoz mindenképp szőnyegtisztító gépre van szükség. Ha a tavaszi nagytakarításhoz vagy a nagyszabású szilveszteri házibuli utáni takarításhoz szőnyegtisztító gépet használunk, azzal nagyon megkönnyítjük a saját dolgunkat.
  • Ugyanez a helyzet a kárpitok esetében is. Ha gondosan óvjuk is a felületeket, és sikerül eltávolítani egy-egy foltot, a mélytisztítást akkor sem pótolhatja semmi. A kárpittisztító géppel a bútorok szinte újjászületnek, felfrissülnek, újszerűvé válnak. Mivel erre a műveletre ritkábban és inkább alkalomszerűen van szükség, célszerűbb a gépet kölcsönözni, mint megvenni.
  • A nagytakarítás jolly jokere minden bizonnyal a gőztisztító. Nemcsak a kellemetlen vegyszereket, hanem a fárasztó és hosszadalmas, ráadásul sok esetben csak félsikert hozó kézi súrolást is remekül kiváltja. Legyen szó vízköves csempéről, zsíros, olajos járófelületről vagy festékes padlóról, a legmakacsabb szennyeződések sem jelent gondot egy minőségi gépnek. Napjainkban fokozott igény van a környezetkímélő megoldások alkalmazására, és a rendkívüli hatékonyságon túl részben ennek is köszönhető a gőztisztító népszerűsége. A bérlés ebben az esetben is kifizetődőbb választás a megvételnél, hiszen jóval kisebb kiadásként nem terheli meg a csalási kasszát.
  • Speciális gépre akkor van szükség, ha ezt valamilyen körülmény megköveteli. Ilyen például a porallergia, amihez a port tökéletesen megkötő, vízszűrős berendezés vagy  egy  atkamentesítő porszívó lényegében nélkülözhetetlen. 

 

ÖKO Takarítás - Iroda takarítás - Lakástakarítás - Felújítás utáni takarítás - Takarítógép kölcsönzés

2010-2019 © Green and Pure Kft.
Pest Megye Budapest Gödöllő Veresegyház Hatvan Dunakeszi Göd Vác Szentendre Pécel Gyöngyös Budaörs Monor
Created by Deeves Creative