Szolgáltatások

Iroda takarítás

Iroda takarítás

Legfőbb célunk egy tiszta környezet megteremtése a mindennapi munkavégzéshez. Munkánk során tiszta, rendezett, higiénikus munkakörnyezetet biztosítunk, ezzel szolgálva kollégái jó közérzetét, egészségét és ezáltal hatékonyabb munkavégzését. Tapasztalatunk, hogy partnereink is szívesebben ülnek le tárgyalni egy rendben tartott irodában, mivel az iroda is egyfajta névjegy cégéről. Napjainkban szinte minden cég törekszik a környezettudatosságra vagy profiljából vagy pedig a törvényi előírásokból fakadóan. Környezetbarát szolgáltatásunk ehhez nyújt cégének további segítséget.

Tovább a részletekhez →

Lakástakarítás

Lakástakarítás

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik takarítással elvesztegetett időt inkább családjukra szeretnék fordítani. Célunk, hogy az általunk takarított területeken maximálisan megbízzanak bennünk és elégedettek legyenek munkánk minőségével. Nem jelent problémát, ha gyermekei után rendet kell rakni vagy vannak házi kedvencek, a lényeg, hogy mire Ön hazaérkezik, egy tiszta, rendezett otthon várja.

Tovább a részletekhez →

Felújítás utáni nagytakarítás

Felújítás / építkezés utáni nagytakarítás, piperetakarítás

Egy felújítás utáni nagytakarítás esetében a kézi tisztítás nem hozhat megfelelő eredményt, ezért ebben az esetben ahol csak lehet, gépi tisztítást alkalmazunk. A terület nagyságától, a szennyezettség mértékétől és a berendezettségtől függően néhány nap alatt be tudjuk fejezni egy épület komplex takarítását. Szezonálisan nyújtjuk ugyanezen szolgáltatásunkat nyaralók, hétvégi házak esetében is.

Tovább a részletekhez →

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás

Szőnyeg és kárpit tisztítása

Tapasztalataink alapján évente legalább egy alkalommal szükséges tisztítani szőnyegeinket, kárpitozott bútorainkat, hogy megőrizzük dekoratív jellegüket és megelőzzük az olyan foltok, szennyezések kialakulását, amelyeket később nagyon nehéz eltávolítani. Az általunk alkalmazott Karcher gépek lehetővé teszik, hogy a kárpit tisztítása után teljesen szag – és foltmentes legyen, mint amilyen újkorában volt.

Tovább a részletekhez →

Takarítógép kölcsönzése otthonra, egyszerűen

Takarítógép kölcsönzés

Ha szeretné a takarítást maga intézni, de nem áll rendelkezésére olyan gép, amivel elvégezhetné az Ön előtt álló feladatokat, akkor válassza takarítógép kölcsönzés szolgáltatásunkat! Kärcher márkájú készülékeink közül gőztisztítókat, kárpittisztításra alkalmas berendezéseket, sőt ipari teljesítménnyel bíró porszívókat is bérelhet. Gépeinket Gödöllőre és annak 15 km-es vonzáskörzetébe díjmentesen szállítjuk. A bérlés költségéről bővebben elérhetőségünkön informálódhat.

Tovább a részletekhez →

ÖKO Takarítás - Iroda takarítás - Lakástakarítás - Felújítás utáni takarítás - Takarítógép kölcsönzés

2010-2019 © Green and Pure Kft.
Pest Megye Budapest Gödöllő Veresegyház Hatvan Dunakeszi Göd Vác Szentendre Pécel Gyöngyös Budaörs Monor
Created by Deeves Creative