INGYENES KISZÁLLÍTÁS GÖDÖLLŐN ÉS KÖRNYÉKÉN

Kauciót nem kérünk !

Takarítógép

A takarítógép kölcsönzés menete

Kölcsönzés feltételei menüpontunkban fontos információkat talál a kölcsönzés feltételeiről! Áraink bruttó árak, amelyek hétvégén és ünnepnapokon is érvényesek, felár nélkül.
A gépek oda-vissza szállítása Gödöllő és 15 km-es körzetében ingyenes, az ezen kívül eső területeken a Kiszállítás menüpontban talál információt az árakról. A kölcsönzési díj tartalmazza a gépet, alaptartozékokat, oda- és visszaszállítást. Extra tartozékok és szerek külön kerülnek felszámításra (pl. kárpittisztító szer).

Megrendelését telefonon +36 (30) 650 7970 vagy E-mail-en greenandpure@okotakaritas.hu tudjuk fogadni. Telefonos egyeztetés esetén segítünk kiválasztani a gépet, tartozékokat, szereket, tisztázzuk a szállítási részleteket, időpontot és a pontos árat. E-mail-en ugyanez történik írásban, de amennyiben valamilyen részlet nem egyértelmű, megkeressük Önt további egyeztetésre.
Ezután kiszállítjuk a készüléket a helyszínre, ahol bemutatjuk a használatát, tartozékait és a szereket. Ha minden rendben, kitöltjük a takarítógép kölcsönzési szerződést.
A készülék elszállítása esetében igyekszünk rugalmasan kezelni az igényeket. Ha pár órát csúszna, vagy előbb végezne, igyekszünk megoldani a szállítást a legalkalmasabb időpontban.
Fontos, hogy mindenképpen értesítsenek minket, amennyiben változna az eredetileg megtervezett időpont.
A kölcsönzési díjat, az esetlegesen felhasznált tartozékokat és szereket elszállításkor készpénzben fizeti részünkre.

A kölcsönzés feltételei →

ÖKO Takarítás - Iroda takarítás - Lakástakarítás - Felújítás utáni takarítás - Takarítógép kölcsönzés

2010-2019 © Green and Pure Kft.
Pest Megye Budapest Gödöllő Veresegyház Hatvan Dunakeszi Göd Vác Szentendre Pécel Gyöngyös Budaörs Monor
Created by Deeves Creative